Rene & Madita | 04-10-2018

We hadden haast een thuiswedstrijd op donderdag 4 oktober, de trouwdag  bij Het EI van Columbus dat Rene en Madita elkaar het ja-woord zouden geven.

Floor begon in Apeldoorn bij Madita thuis waar het al een drukte van belang was. Niet alleen Madita maar ook haar vier kinderen maakten zich hier, met hulp van Madita’s moeder en schoonzus, klaar voor de grote dag!  Josien begon in Beemte Broekland. Hier stond de boerderij waar Rene geboren en opgegroeid is. Ook zijn vader groeide hier op en bij het binnenstappen leek het even of je weer even helemaal terug in de tijd ging. De ouders van Rene zaten gezellig te kletsen aan de keukentafel terwijl hij zich klaar maakte. Natuurlijk hielpen ze hem met de laatste details. Ondertussen stond de blauwe kever al te wachten in de bomvolle schuur op het moment van vertrek.  Rene ging op weg naar Apeldoorn en daar aangekomen stonden familie en vrienden al vol spanning buiten te wachten. Rene belde aan en toen stond hij eindelijk oog in oog met zijn prachtige bruid. Wauw! We reden richting het Leesten voor de fotoshoot. Voor ons een bekende plek omdat wij hier vaak heen gaan voor onze fotoshoots. Na foto’s gemaakt te hebben met Rene en Madita alleen, kwamen ook de kinderen erbij. Rene en Madita genoten zichtbaar….  Daarna reden we door naar ‘Het Ei van Columbus‘ in Beekbergen. Hier waren de gasten al gearriveerd en toen Rene en Madita aankwamen, werden zij met een erehaag ontvangen. Hierna volgde er een prachtige ceremonie met mooie woorden van de ambtenaar, maar ook het uitspreken van de trouwgeloften aan elkaar. Er was ruimte voor een lach en een traan, zo mooi. Natuurlijk zeiden Rene en Madita beiden volmondig “Ja”! Na de kus volgde er confetti, wat een feest.

Borreltijd

Na de ceremonie was er natuurlijk taart en champagne! Rene en Madita namen rustig de tijd om alle felicitaties en cadeaus in ontvangst te nemen en er werd heerlijk geborreld. We maakten ook nog wat (groeps)foto’s buiten en toen het gezelschap aan tafel ging, was het voor ons tijd om naar huis te gaan. Lieve Rene en Madita wat zijn jullie een ontzettend leuk stel. Jullie stralen zoveel liefde uit, niet alleen naar elkaar, maar ook naar de kinderen. Wij vonden het een ontzettend gezellige trouwdag bij Het EI van Columbus met jullie, bedankt! 

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.