Dyon & Sabrine | 10-11-2018

Zaterdag 10 november mochten wij de laatste bruiloft van dit trouwseizoen fotograferen. Een mooiere afsluiting hadden we ons niet kunnen wensen, het werd een geweldige bruiloft bij het Oude Magazijn! Floor begon de dag bij Sabrine, Josien ging door naar Dyon. Geholpen door lieve mensen waren zij beiden precies op tijd klaar voor hun dag. En wat zagen ze er fantastisch uit! Dyon kwam aanrijden in een mooie Mercedes. Onder toeziend oog van alle aanwezigen belde hij aan. De deur ging open en daar stond ze dan…..wauw!

Tijd voor de fotoshoot. Dyon en Sabrine hadden een gave locatie geregeld in het centrum van Amersfoort. In de ochtend hadden wij echter een heel mooi park gezien met bomen in prachtige herfstkleuren. Daar wilden wij ook wel een aantal foto’s maken. Dyon en Sabrine vonden dit ook een goed idee en dus startten wij de shoot in het park.

Daarna gingen we door naar het centrum van Amersfoort. Daar mochten we foto’s maken op de bovenste verdieping van restaurant033, erg tof. Amersfoort is een hele mooie stad, dus daarna ook nog even door de winkelstraat en langs de grachten gelopen.

De ceremonie

Na een heerlijke lunch was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. De ceremonie vond plaats in Het Oude Magazijn, echt een te gekke plek. De locatie was helemaal gestyled in de themakleur van de bruiloft, bordeaux rood en ook de gasten hadden zich in deze kleur gekleed. Echt zo gaaf! Dyon kwam aan de arm van zijn moeder naar voren lopen, gevolgd door Sabrine aan de arm van haar vader. Er volgden mooie woorden van de ambtenaar en ook Dyon en Sabrine spraken hun geloften naar elkaar uit. Super mooi en persoonlijk. Beiden zeiden volmondig ‘Ja’, waarop de ambtenaar het huwelijk afsloeg. Yes, officieel getrouwd, dus zoenen! De ringen werden omgedaan en de handtekeningen gezet. Hierna was het tijd voor de felicitaties.

Taart

Natuurlijk werd er geproost op het kersverse bruidspaar en was er een heerlijke taart. Er werd lekker gekletst en geborreld en ook maakten wij groepsfoto’s. Omdat het buiten was geen regenen, deden wij dat dit keer eens binnen. Gelukkig leende de locatie zich hier uitstekend voor.

Op een droog moment hebben wij het bruidspaar toch nog even mee naar buiten genomen. Het Oude Magazijn bevindt zich namelijk op een heel gaaf terrein waar ook oude locomotieven staan.

Ondertussen waren in het naastliggende Het Centraal Ketelhuis de tafels gedekt en konden alle gasten daar aan tafel. Voor ons een mooi moment om onze spullen te pakken en huiswaarts te keren.


Lieve Dyon en Sabrine, wij hebben enorm genoten van jullie bruiloft bij het Oude Magazijn. Wat zijn jullie een onwijs prachtig en lief stel en wat hebben jullie fijne mensen om jullie heen. Wij wensen jullie samen al het geluk van de wereld toe!

Lieve groetjes Josien & Floor

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag dan hier ons magazine aan.