Vrijdag 10 september 2021 was het de dag van Ron & Marije. We startten beiden in de ochtend in Wezep. De één bij de bruid, de ander bij de bruidegom. Marije was al helemaal opgemaakt en kwam net terug van de kapper. Er werd heerlijk even samen ontbeten met ouders, broer en zussen. Bij Ron kwam de kapper aan huis. Ook daar ging het er relaxed aan toe. Ron was er al snel helemaal klaar voor om zijn bruid op te halen.

In de toffe cabrio ging Ron op pad, het was maar een klein stukje rijden. Eindelijk was het moment daar dat Ron en Marije elkaar voor het eerst zouden zien deze dag, spannend!

Op naar de hei voor de fotoshoot. Daarna zijn we ook nog naar een toffe plek gereden waar we foto’s hebben gemaakt met de motor.
Zo kregen we een super gave afwisseling in de reportage. En Ron en Marije deden het heel goed, wat een fijn en prachtig stel!

Na de fotoreportage werden er groepsfoto’s gemaakt bij de zus van Marije in de tuin. Wat een mooie plek! De kinderen konden hier ook heerlijk even spelen.

Iedereen ging vervolgens op weg naar Coelenhage in Wezep, waar de ceremonie zou plaatsvinden. De gasten stonden al klaar om het bruidspaar te ontvangen. Door de erehaag ging het bruidspaar op weg naar het officiële gedeelte. De ambtenaar sprak mooie en grappige woorden, er werd door beiden volmondig ‘Ja’ gezegd en er werden handtekeningen gezet. Yes, toen was het echt officieel, getrouwd!

Na de ceremonie, vond de kerkdienst plaats in de Pauluskerk. Marije werd weggegeven door haar vader. Wat is dat toch altijd een bijzonder moment. Ook waren er hele stoere mannetjes die de ringen kwamen brengen. Er werd gezongen, de dominee sprak mooie woorden en hij sprak tot slot de zegen uit.

Dit moest natuurlijk gevierd worden met taart en dus liepen we terug naar Coelenhage!

De rest van de middag werd er gezellig geborreld, gekletst, gek gedaan in de fotobooth en genoten van elkaars gezelschap. Er was een heerlijk BBQ buffet, wat werd gevolgd door een grand dessert. Na een heel klein dansje, kwam deze dag tot een eind.

Ron en Marije werden uitgezwaaid door alle gasten en ze liepen door een haag van sterretjes naar de auto. Wat een spetterend einde van een geweldige dag!

Lieve Ron en Marije, wat hebben wij enorm genoten van jullie fantastische dag. Dankjulliewel dat wij erbij mochten zijn. We wensen jullie al het geluk van de wereld toe, samen met al die leuke mensen om jullie heen.

Lieve groetjes Josien en Floor