Hans & Inge | 21-06-2019

Vrijdag reden we in de ochtend naar het huwelijk bij Landgoed Klarenbeek. Daar werden we enthousiast ontvangen door Wim, de ceremoniemeester die dag. Inge zat in de bruidsuite, waar de kapster al druk bezig was met haar haar. Vergezeld door drie vriendinnen was het een gezellige boel in de hotelkamer. Ondertussen kwam ook Hans, samen met zijn zus, aan op Landgoed Klarenbeek in de toffe kever van zijn zus. Hij kleedde zich, met hulp van zijn zus om in een andere kamer.

Toen was het moment daar; Inge en Hans zouden elkaar voor het eerst zien. Hans stond al klaar in het prachtige kapelletje en Inge liep langzaam naar hem toe. Zo mooi!

In de kever op naar Deventer. In Deventer leerden Hans en Inge elkaar kennen in een studentenhuis. Het was dus super leuk om even terug te gaan naar deze plek en foto’s te maken. Ook maakten we foto’s met de skyline van Deventer op de achtergrond.

Groepsfoto

Na de shoot gingen we weer terug naar Landgoed Klarenbeek. Daar stonden de kindjes van Hans en Inge, Nora en Floris, al te wachten. Zij moesten zich ook nog even aankleden en de nagels lakken en toen natuurlijk ook met z’n vieren op de foto.

Inmiddels arriveerden de eerste gasten. Zij werden door Wim ontvangen op de patio.

Alle gasten namen vervolgens plaats in het kapelletje; het was tijd voor het officiรซle gedeelte. Daar kwam het bruidspaar aangelopen, wauw! Er volgde een prachtige ceremonie met mooie woorden. Beiden zeiden volmondig JA!, Nora bracht de ringen, er werd getekend en geverfd! Yes, getrouwd!

Proost!

Daar moest natuurlijk op geproost worden en was er tijd om wat groepsfoto’s te maken en heerlijk te borrelen.

Na een mooie speech van de ceremoniemeester, werd er heerlijk gegeten.

Het avondfeest

Rond half negen kwamen de eerste avondgasten binnen. Hans en Inge fristen zich even op, waarna ze helemaal klaar waren voor het avondfeest. Ze namen alle felicitaties en cadeaus in ontvangst en er werd al lekker geborreld door iedereen. Ondertussen zorgde DJ Chiel voor een muziekje op de achtergrond. Er werd al flink gedanst door Nora en haar vriendinnetje Amber. Voordat het feest echt los zou barsten, namen wij Hans en Inge nog even mee naar buiten. Het licht was prachtig, dus konden we nog even een aantal gave foto’s maken.

Maar daarna gauw weer naar binnen want het was tijd om de sluier af te doen en te dansen! Oh ja, eerst nog even in de fotobooth en daarna kon het feest echt beginnen. DJ Chiel zorgde ervoor dat iedereen los ging op de dansvloer. Yeah!!

Lieve Hans en Inge, wat was het een geweldig huwelijk bij Landgoed Klarenbeek. We hebben zo genoten! Alles klopte; een super mooie locatie, een prachtig bruidspaar en een heleboel lieve mensen. We wensen jullie met jullie fantastische gezin al het geluk van de wereld toe. Lieve groetjes Josien en Floor, Two Sparkle Photography

Ga jij ook trouwen en wil je weten wat Two Sparkle jullie kan bieden op jullie dag? Vraag danย hierย ons magazine aan.