Bob & Sandra | 29 – 06 – 2019

Op zaterdag 29 juni gingen we even onze landsgrens over. We moesten namelijk naar het huis van Bob en Sandra in Wyler, Duitsland. Het beloofde echt een fantastische trouwdag bij de Wolfsberg te worden want Bob en Sandra hadden veel toffe verrassingen geregeld.

Toen we aankwamen was kapster Iris al druk bezig met Sandra’s haar. Bob liep ook nog wat rond in het huis net als hun kinderen Kim en Tom. De moeder van Bob was er ook en al snel kwamen ook de ouders van Sandra binnen gewandeld. Net als haar zus met man en kinderen Anouk en Luuk die samen met Kim en Tom een belangrijke rol hadden als bruidskinderen.

Bob ging al snel met zijn moeder, Tom, Luuk en zwager richting het huis van zijn ouders in Groesbeek om zich daar voor te bereiden. Zijn vader en vrienden waren daar ook.

Ondertussen werd Sandra door Mabby heel mooi opgemaakt. Kim en Anouk mochten ook eindelijk hun prachtige jurkjes aandoen en uiteindelijk was voor Sandra het moment daar om haar jurk aan te doen. Haar zus en moeder hielpen haar. Wauw, wat was ze mooi!!

Bob was ondertussen ook weer terug gekomen, hij zag er tiptop uit en ging onder aan de trap staan om zijn bruid op te wachten. Wat een fantastisch moment was het toen Sandra de trap af liep. Onder toeziend oog van de beide ouders en bruidskinderen sloot Bob, Sandra in zijn armen.

We reden richting De Wolfsberg in Groesbeek. Hier was iedereen druk in de weer om deze, sowieso al prachtige locatie, om te toveren tot een droomlocatie. Wat zag het er nu al te gek uit! We maakten foto’s in het naastgelegen bos en daarna was het tijd voor de lunch. De moeder van Sandra had nog prachtige woorden en toen was het voor Sandra en de bruidskinderen tijd om zicht terug te trekken, want de eerste gasten arriveerden.

De gasten namen plaats op de ceremonieplek, wat was het er schitterend versierd met vele bloemen en ballonnen. Dirk Zeelenberg nam als trouwambtenaar zijn positie in en ondertussen begon Wesly Bronkhorst te zingen. Wauw, het zorgde echt voor kippenvel toen Sandra en haar vader, achter de bruidsmeisjes aan richting Bob liepen. Dit was zo onbeschrijfelijk mooi.

Er volgde een prachtige en liefdevolle ceremonie met veel humor maar er was ook ruimte voor een traan. Gewoon perfect want natuurlijk zeiden Bob en Sandra beiden volmondig ‘Ja’!!


Bob en Sandra namen vol enthousiasme alle felicitaties in ontvangst. Ook werd de mooie en heerlijke taart aangesneden en maakten zij een eerste dansje, terwijl de gasten heerlijk borrelden onder de prachtige tonen van zangeres Eve.

De tafels waren gedekt, ook dit zag er weer zo mooi uit. De vader van Sandra sprak het bruidspaar toe, ‘wees zuinig op mijn meissie’ was zijn boodschap. Na het overheerlijke voorgerecht kwam ineens zanger William Janz tevoorschijn. Alle handen gingen de lucht in en de voetjes van de vloer. Wat een ambiance!

De avondgasten arriveerden. Er werd eerst lekker buiten gefeliciteerd en geborreld. Zangeres Judith Peters zorgde voor de muzikale noot, heerlijk! Daarna verplaatste iedereen zich naar binnen om een eerste sneak van de trouwfilm van de videografen State of Dreaming te bekijken. Direct daarna deden Bob en Sandra hun openingsdans en vanaf dat moment ging het dak eraf! Zanger John West kwam al snel tevoorschijn en Bob en Sandra genoten zichtbaar terwijl zij zijn liedjes stuk voor stuk letterlijk mee zongen. Met de dames van Back too Waterloo gingen we weer even terug in de tijd, want zij zongen de heerlijke hits van ABBA. Voor ons was toen wel het moment daar om richting huis te gaan na deze lange maar fantastische dag!

Lieve Bob en Sandra, wauw wat vonden wij het een te gekke trouwdag bij De Wolfsberg! Zo tof dat wij bij jullie droomhuwelijk mochten zijn. Het was echt onbeschrijfelijk mooi! We willen jullie heel veel geluk toewensen met zijn viertjes maar ook met alle lieve mensen om jullie heen.

Veel Liefs,

Floor en Josien

Ben jij ook je droomhuwelijk aan het plannen? Vraag dan hier ons magazine aan!